ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η Zagori Outdoor Activities διοργανώνει πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων στην περιοχή των Ζαγοροχωρίων, ενώ παράλληλα διοργανώνει μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές στην ύπαιθρο. Σε κάθε δραστηριότητα υπάρχει διαβάθμιση στη δυσκολία, έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τη φυσική κατάσταση του εκάστοτε ασκούμενου. Για να πραγματοποιηθεί μια δραστηριότητα χρειάζεται να συγκεντρωθούν κατ’ ελάχιστο όριο δύο άτομα.

Σε όλες τις δραστηριότητες οι μεταφορές γίνονται με λεωφορείο της εταιρείας και οποιοσδήποτε εξοπλισμός χρειάζεται, τόσο στα υδάτινα sports (στολή neoprene, σωσίβιο, αδιάβροχο, κράνος, κουπί, παπούτσια neoprene), όσο και στα υπόλοιπα (ποδήλατα mountain bike, εξοπλισμός πεζοπορίας) παρέχεται από εμάς. Εσείς, απλώς, πρέπει να φέρετε μαζί σας, κυρίως, την καλύτερή σας διάθεση!

Off Road διαδρομές

Εξερευνήστε τα πιο απομακρυσμένα χωριά του Ζαγορίου και γνωρίστε μοναδικές διαδρομές 4Χ4 μέσα σε πυκνά δάση ελάτων και δασικής Πεύκης!

Περισσότερα »
Off Road διαδρομές 4x4

Rafting

Το Rafting δεν είναι φυσικά, η "πλεύση με σχεδία (raft)", όπως δηλώνει το όνομά του, αλλά κάτι πολύ συναρπαστικότερο και διασκεδαστικό. Ζήστε μια μοναδική εμπειρία μέσα στο νερό.

Ανακαλύψτε το »
Rafting

Πεζοπορίες

Ανακαλύψτε μαζί μας όλα τα όμορφα τοπία του Ζαγορίου, θαυμάστε κάποια από τις δρακόλιμνες και ανεβείτε στις κορυφές των βουνών του Ζαγορίου και της Κόνιτσας.

Γνωρίστε τις διαδρομές »
Πεζοπορίες

Mountain Bike

Ποδηλατικές διαδρομές σε μοναδικά τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Η ήπια άσκηση σε συνδυασμό με την θέα του τοπίου είμαστε σίγουροι πως θα σας ανταμείψει.

Μάθετε για τις διαδρομές »
Mountain Bike

Monoraft

Έμπειροι οδηγοί θα σε συνοδεύουν, για να σε καθοδηγήσουν σε μια κατάβαση ποταμού ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα απολαμβάνοντας το ποτάμι σε εντονότερο βαθμό από το rafting.

Γνωρίστε τις διαδρομές »
Monoraft

Ιππασία

Συζητήστε μαζί τη διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε όσον αφορά τη διάρκεια και την κατεύθυνση και χαθείτε μέσα στις «γυμνές» βελανιδιές και στους πυκνούς θάμνους.

Γνωρίστε τις διαδρομές »
Ιππασία

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα πακέτα και τις προσφορές μας.